ΗΡΩ "με ταυτοτητα"
Μετά από πολλές συναυλίες στο εξωτερικό η Ηρώ επέστρεψε το 2018 δυναμικά στην Ελλάδα μεταφέροντας στο ανανεωμένο πρόγραμμα «ΜΕ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ» μελωδίες από Ευρωπαϊκές πόλεις και περιοχές χωρίς ποτέ όμως να αφήνει πίσω την Ελληνική κουλτούρα, τα διαχρονικά τραγούδια που έχουν συνθέσει σημαντικοί Έλληνες συνθέτες.
Έχοντας εμφανιστεί σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές, σε όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και sold out παραστάσεις, ξεκινάει τώρα ένα νέο μουσικό πρόγραμμα αλλά με την ίδια ταυτότητα!
Το πρόγραμμα με τίτλο «ΜΕ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ» είναι βγαλμένο μέσα από την καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας. Γιατί σε ότι συμμετέχουμε και ότι κάνουμε είναι πάντα με την δική μας ταυτότητα.
Αναμνήσεις ξεπετούν μέσα από τις νότες του πιάνου και οι ήχοι δημιουργούν τις μελωδίες και οι λέξεις τους στίχους των τραγουδιών που έχουμε αφήσει πίσω μας όλα αυτά τα χρόνια.
Η ανθρώπινη και η μαγευτική φωνή της Ηρούς θα μας πάει ένα ακόμα ταξίδι αναμειγνύοντας τα χρόνια, μπερδεύοντας τις ηλικίες πάντα με την ίδια Ταυτότητα.
Η Ηρώ «ΜΕ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ» στο «Ρυθμός Stage»
Ξεκινώντας από την Παρασκευή 22 Μαρτίου και τις τρεις πρώτες Παρασκευές του Απριλίου (5, 12,19)
Γενική είσοδος στο μπαρ: 15,00 Ευρώ με κρασί/μπύρα/αναψυκτικό.
Ελάχιστη κατανάλωση 25,00 € ανά άτομο σε τραπέζι.
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.00
Κρατήσεις: 210 975 0060, 6947 235 235.
ΧΟΡΗΓΟΙ